BackgroundHi! Deze tekeningen heb ik allemaal al een tijdje geleden gemaakt en het zijn eigenlijk precies "the ones" die laten zien wat mijn manier van tekenen is.
Ik heb bij het kiezen van de achtergronden op de foto's vooral gelet op de variatie in structuren, kleuren, het matchen van de tekening met de achtergrond of het visueel maken van de ideeën achter de tekeningen.
(behalve onderstaande, met de gitaar, die is eigenlijk gewoon hartstikke random.. )
Bijvoorbeeld op de eerste foto heb ik het volkswagenbusje, wat vaak staat voor reizen of backpacken, gecombineerd met mijn meest comfortabele kledingstukken op de achtergrond, die als eerste mijn koffer in gaan wanneer ik op reis ga.
Zo probeer ik van de tekening en de achtergrond één geheel te maken. De foto "MONday" heb ik gemaakt op een bed omdat ik op maandag meestal mijn bed niet uit wil komen. Het laatste portretje is een van de oudste tekeningen die ik maakte en heb  voor een lp gezet omdat dat een van de oudste manieren is om muziek te luisteren. Op die manier probeer ik het "object" en de achtergrond te connecten.
Lfs, Annika

MONday is MYday


Turn the music ON
@mindoffaces.nl

Reacties

Populaire posts